1* Sacha Baron Cohen, alias Borat, is vader geworden. Zijn verloofde is vorige week bevallen van een dochter. Het meisje heeft géén snor, maar ze kwam wel naar buiten met beide duimen omhoog en liet meteen een welgemeende ‘Is Nice!’ horen.

2* De FBI is een onderzoek gestart naar David Copperfield, nadat een vrouw de goochelaar beschuldigd had van verkrachting. Wij zijn benieuwd hoe Copperfield dát zal laten verdwijnen.

3* Anthony Hopkins heeft verklapt dat hij Alfred Hitchcock zal spelen, in een nieuwe biografische film over de regisseur. De man die de hele wereld heeft bang gemaakt als Hannibal Lecter, en die nu in de huid kruipt van de ‘master of suspense’, dat kan moeilijk misgaan.

4* Britney Spears heeft van de rechter de toestemming gekregen om haar kinderen opnieuw te zien. Na afloop van de uitspraak trok de zangeres uit blijdschap naar een plastisch chirurg in Beverly Hills om haar lippen op te spuiten. Neen, echt waar. Want als je je kinderen terugziet, is het maar normaal dat je een cadeautje voor jezelf bij hebt.

5* Toen Amy Winehouse vorige week gearresteerd werd in Noorwegen, was ze zo high dat de politieagenten in haar perfect studiemateriaal zagen, zo schrijft The Sun. Op het bureau werden er enkele agenten in opleiding bij geroepen, zodat die met eigen ogen konden vaststellen hoe een gedrogeerd persoon eruitziet. En wij die dachten dat Winehouse nooit een rolmodel zou worden.

6* Paris Hilton wil als ze sterft ingevroren worden, zodat ze later opnieuw tot leven gewekt kan worden. Dat vertelt ze in een interview: ‘Als ze je meteen koelen, kun je perfect bewaard worden. Bijna alle cellen in je lichaam leven immers nog even nadat je gestorven bent.’ We vrezen toch dat haar hersencellen al een tijdje niet meer te redden zijn.

7* Kid Rock, de ex-man van Pamela Anderson die onlangs nog op de vuist ging met Tommy Lee, is gearresteerd nadat hij in een wafelrestaurant betrokken was in een gevecht. Je kunt veel zeggen van Kid Rock, maar hij doet toch echt wel zijn best om zijn voornaam te verdienen.

8* Sven Ornelis heeft vorige week het wereldrecord strijken verbroken. Niet dat we verbaasd zijn: dat Ornelis een stomvervelende bezigheid een hele tijd kan volhouden, wisten we immers al lang.

9* Led Zeppelin heeft eindelijk besloten om zijn muziek ook te verkopen via iTunes. En dat is niet alles: enkele songs van Led Zeppelin zijn in Groot-Brittannië vanaf nu ook te verkrijgen als ringtone. Als je iemand belt die Stairway to Heaven op zijn gsm heeft, kan het wel even duren vooraleer de persoon in kwestie oppakt.

10* Tot slot: de VRT heeft de inschrijvingsperiode van Eurosong 2008 met twee weken verlengd, omdat er zich tot nog toe te weinig interessante kandidaten hebben gemeld. Dat betekent dus dat Tom Barman, Joost Zweegers en de rest zich nog 14 dagen langer moeten verbergen.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content