1: Don’t cha wish your career was hot like ours? Victoria Beckham gaat in een wanhopige poging om haar naambekendheid en populariteit in de VS op te krikken mee op tournee met The Pussycat Dolls. Haar man wil dan weer gaan basketballen bij de LA Lakers.

2: Het koppel heeft in ieder geval nog een hoop werk voor de boeg. Sinds vorige week kun je op de website www.boredofthebeckhams.com T-shirts kopen met daarop een niet mis te verstane boodschap aan de twee. We kunnen de Amerikanen geen ongelijk geven, al is het toch opmerkelijk dat het ze veel minder tijd heeft gekost om uitgekeken te raken op Victoria en David dan op George Bush.

3: Mariah Carey heeft een speciale assistente die ervoor zorgt dat de borsten van de zangeres niet onverwacht uit haar trui floepen. De vrouw moet er met repen tape voor zorgen dat de boezem mooi op zijn plaats blijft. Wij zouden de assistente langs deze weg willen vragen om de tape voortaan zo’n 20 cm hoger te plakken.

4: Oscarwinnares Helen Mirren belooft dat ze nog vaker naakt te zien zal zijn in films. ‘Diep vanbinnen ben ik een nudiste’, zegt de actrice, die eerder al haar kleren uitdeed in Calendar Girls en Caligula. Reden genoeg om voortaan alles met Mirren te vermijden.

5: Voor zijn nieuwe single ‘Falling Down’ heeft het gevreesde Duran Duran twee clips laten opnemen: een ‘normale’ en een ‘gewaagde’ versie met naaktmodellen en enkele SM-scènes. Voortaan is dus niet alleen hun muziek pijnlijk.

6: ‘Ik wil geen man van middelbare leeftijd zijn die aan de drugs zit. Dat is zo triest.’ Aldus Duran Duranfrontman Simon LeBon, over zijn drugsverleden. Maar een man van middelbare leeftijd die wanhopig probeert aan te knopen met het succes van vroeger is natuurlijk zeer opbeurend.

7: Angelina Jolie gaat binnenkort op bezoek bij de Britse minister van Buitenlandse Zaken David Miliband, om er te praten over de internationale politiek. Of dat is tenminste toch wat Miliband gezegd heeft.

8: George Michael doet mee in de kerstaflevering van ‘Extras’, tevens de laatste episode van de Britse komische reeks. In de serie zal Michael stoned rondrijden op zoek naar een partner voor één nacht. In tegenstelling tot de andere beroemdheden die al in Extras gepasseerd zijn, zal Michael dus écht zichzelf spelen.

9: Britney Spears verschijnt voorlopig niet in ‘Playboy’. Het blad had haar 400.000 dollar geboden, maar Spears vond dat te weinig en vroeg ‘minstens een bedrag van 7 cijfers’. Pijnlijk detail: in 2004 had het magazine wél nog 1 miljoen dollar over voor een fotosessie, maar toen sloeg de zangeres het aanbod af om haar kuise imago niet te schaden.

10: Tot slot: op 14 en 21 oktober kunnen fans van ‘Witse’ naar Halle, om er deel te nemen aan een Witse-speurtocht. De kijkers mogen er onder leiding van de commissaris en zijn team op zoek naar een misdadiger die de mailbox van Witse overstelpt met ongewone en dreigende berichten. ‘De afzender eist dat Witse van het scherm verdwijnt’, aldus het persbericht. ‘Zoniet zal hij aan het moorden slaan. Witse geeft alvast de opdracht aan zijn fans om samen de misdadiger te ontmaskeren.’ Hm, zouden de organisatoren hier een subtiele boodschap willen meegeven aan de critici van de reeks?

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content