1 Jake Sumner, de zoon van Sting, zal zich zijn 21e verjaardag nog lang herinneren: op het feestje speelde zijn moeder Trudie Styler immers haar bevallingsvideo af voor de genodigden. ‘Jake is een filmproducent’, vertelde Styler, ‘en ik wou gewoon zijn eerste filmrol laten zien. Achteraf zuchtte hij wel maar ik ben zeker dat hij heimelijk trots was. Het was helemaal niet beschamend.’ Neen, dát werd het pas toen zijn ouders hun handboek tantrische seks boven haalden en toonden hoe Jake verwekt werd.

2 ‘Mijn zonen zijn gek van de strippaal in mijn slaapkamer. Ze gebruiken hem meer dan ik.’Aldus Pamela Anderson. Benieuwd of hetzelfde geldt voor de schommel waarop ze haar beruchte video met Tommy Lee opnam.

3 Eminem gaat opnieuw acteren. In Have Gun – Will Travel, een remake van een westernserie uit de jaren 50, zal hij een premiejager spelen die de wereld afblaft in vloeiende rhymes. Veel acteerwerk zal er dus niet aan te pas komen.

4 Tom Cruise en Katie Holmes treden volgende maand in het huwelijksbootje, maar nu ligt al vast wat er gebeurt als ze zouden scheiden. Volgens het voorhuwelijkscontract krijgt Holmes bij een breuk vier miljoen dollar per jaar én een huis van Cruise, als ze het meer dan elf jaar volhoudt, mag ze met de helft van zijn fortuin naar huis. Dat moet de rekening bij de psychiater wel dekken.

5 Shiloh Nouvel, de baby van Angelina Jolie en Brad Pitt, is al een mode-icoon. Toen het meisje samen met de ouders op de cover van People stond, werd het T-shirt dat ze aanhad meteen een hot item.

6 Brad Pitt werd ondertussen door de lezers van het magazine Life & Style verkozen tot ‘dad of the year’. Terwijl hij tot nog toe weinig meer gedaan heeft dan helpen bij het kiezen van de naam, en dat was toch niet echt een succes.

7 Wetenschapper Stephen Hawking wil samen met zijn dochter een kinderboek op de markt brengen, waarin hij de wonderen van het universum zal uitleggen. ‘Het wordt een beetje zoals Harry Potter’, vertelde Lucy Hawking, ‘maar dan zonder de magie.’ Het wordt dus helemáál niet zoals Harry Potter.

8 Cher heeft voor de Amerikaanse senaat een pleidooi gehouden om de soldaten in Irak aan betere helmen te helpen. Haar voorstel: geef die uit Vietnam een facelift en ze zien er meteen als nieuw uit.

9 Nieuwe problemen voor The Rolling Stones. Ronnie Wood moest vorige week in een ontwenningskliniek opgenomen worden nadat hij weer in de alcohol was gevlogen. Wood was de man die Richards ertoe aanzette om in een palmboom te kruipen, een verhaal dat meteen een stuk aannemelijker wordt.

10 De vriendschap tussen Madonna en Britney Spears is voorbij. Sinds Spears op haar website liet weten dat ze niet meer in de kabbala gelooft, zijn de relaties bekoeld. Naar verluidt vindt Madonna nu dat ze veel te veel tijd en geld heeft verspild aan het popsterretje. Een beetje zoals de rest van de planeet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content