1* Paris Hilton doet wellicht mee aan Celebrity Big Brother, de Britse realityshow waarin enkele beroemdheden in een huis gaan zitten. Zoals het oude gezegde luidt: je kunt de del uit de gevangenis halen, maar niet de gevangenis uit de del.

2* Noel en Liam Gallagher hebben een uitnodiging gekregen voor ‘The Gallagher Clan Global Gathering’, een grote reünie van alle Gallaghers ter wereld. Met de bijeenkomst willen de organisatoren in het Guinness Book of Records geraken. Het record ‘Familiereünie waar het snelst ruzie is uitgebroken’ kan ze alvast niet meer ontglippen.

3* In de categorie ‘niet te verzinnen’: in Seattle is een Coldplayfan in elkaar geslagen toen hij in een karaokebar Yellow wou zingen. De aanvaller was nota bene een vrouw, wat doet vermoeden dat het Chris Martin zelf was die op het podium stond.

4* Curious, het parfum van Britney Spears, is het best verkochte geurtje met een beroemde naam. Concurrentes als Kylie Minogue en Victoria Beckham volgen op een respectabele afstand.

5* Bij haaien heeft Spears minder succes. Duitse wetenschappers hebben tijdens langdurige experimenten in tien oceaancentra onderzocht van welke muziek haaien geil worden. Spears liet de vissen volledig koud, in tegenstelling tot Salt-N-Pepa ( Push It), Justin Timberlake ( Rock Your Body) en zelfs good old James Last ( Traumschiff).

6* Lindsay Lohan gedraagt zich als een modelpatiënte tijdens haar ontwenningskuur. Dat zeggen althans haar dokters, die claimen dat de actrice altijd op tijd komt voor de praatsessies en zich zelfs niet te goed voelt om mee te helpen met de afwas of de schoonmaak van de toiletten. Misschien kunnen ze voortaan haar films beter opnemen in een afkickkliniek?

7* Marc Herremans trekt volgend jaar samen met andere gehandicapten door het oerwoud, voor een nieuw programma op de VRT. Mensen met een beperking die zich geroepen voelen, kunnen zich inschrijven. Let wel: het gaat hier enkel om een lichamelijke beperking. Voor mensen met een verstandelijke beperking is er al Temptation Island.

8* Ingeborg daalt even van haar wolk af en brengt in het najaar een nieuwe cd uit, Laat Mij Zingen. Dat willen we nu nog wel toestaan, maar dat ze dat gezang ook nog eens opneemt, dat gaat toch te ver.

9* Er komt een vervolg op ‘Wie Wordt De Man Van Wendy?’Ditmaal gaat fotomodel Phaedra Hoste op zoek naar een nieuwe partner. Kennis van Photoshop is een voordeel.

10* Tot slot: vorige week is M.rv Gr.ff.n overleden, de bedenker van onder meer Rad van Fortuin. Hij stierf op 82-jarige leeftijd aan prostaatkanker.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content