1 Michael Jackson zou een duet plannen met de populaire rapper 50 Cent om zijn carrière nieuw leven in te blazen. ‘Zou’, want de laatste maanden werd Jackson ook al gekoppeld aan Westlife én het Vaticaan, wat doet vermoeden dat de pr-agent zowat de enige uit Jacksons entourage is die wél nog werkt.

2 Het nichtje van Osama bin Laden krijgt een eigen reality-reeks op de Amerikaanse televisie. Yeslam bin Laden wil zangeres worden en een tv-ploeg zal haar volgen in haar zoektocht naar een contract.

3 Het gaat steeds sneller voor de Arctic Monkeys. De Britse band heeft nu ook al een eerste tribute act: Artex Monkey. Op www.barnsleylinks.co.uk/artexmonkey kun je remixes downloaden van onder meer de hit I Bet You Look Good On The Dancefloor, die verhakkeld wordt tot A Bet Tha Luks Gud On A Pushbike.

4 Angelina Jolie is door de lezers van het lesbiennemagazine ‘Diva’ verkozen tot ‘ultieme one night stand’. Haar zoontje Maddox werd in het tijdschrift In Touch dan weer uitgeroepen tot ‘leukste Hollywoodkind’. Vreemd toch dat je zelden een van Jolies films ziet opduiken in dit soort lijstjes.

5 VIJFtv begint in het najaar met ‘De Superhuisvrouw’, de Vlaamse versie van een Nederlands programma waarin een ‘superhuisvrouw’ naar een gezin trekt om er orde op zaken te stellen. De overstap van Felice komt hiermee toch in een heel nieuw daglicht te staan.

6 De VRT liet vorige week voor het eerst buitenstaanders toe tot het C-team, een verzameling van personeelsleden die geregeld samenkomen om na te denken over nieuwe programma’s. Uit de brainstormsessies zijn volgens de VRT al Hoe? Zo! en DeGeschiedenis Show voortgekomen. Meteen twee goede redenen om het C-team af te voeren.

7 Paris en Nicky Hilton willen een eigen animatieserie, The Hiltons . Eendimensionaal zijn ze toch al, dus hoe moeilijk kan het zijn.

8 Tijdens de opnames van Failure To Launch hebben computerspecialisten de voeten van Sarah Jessica Parker digitaal moeten bewerken. Parkers voeten hebben zo te lijden gehad onder alle stilettohakken die ze moest dragen voor Sex & The City, dat ze vol staan met spataderen. De overacting die ze overhield aan Sex & The City was helaas minder makkelijk te verwijderen.

9 Voor wie niet genoeg kan krijgen van de preselecties van ‘Idool’ en aanverwanten, is er nu ‘Google Idol’ , een talentenjacht op het web waar iedereen zijn (gebrek aan) muzikaal talent met de wereld kan delen. We zijn even gaan kijken en ja hoor: sommige dingen behoren tot het slechtste wat we ooit op het internet hebben gezien.

10 Thom Yorke heeft een onderhoud geweigerd met de Britse premier Tony Blair. Normaal moesten de twee praten over de klimaatveranderingen in de wereld, maar Yorke zegde de afspraak af. Zelfs de belofte van een adellijke titel kon de Radiohead-frontman niet vermurwen.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content