1 Eind oktober viert Bill Clinton zijn zestigste verjaardag met een groots feest in New York, waar The Rolling Stones komen optreden. Martin Scorsese zal het hele event filmen, voor een documentaire die als werktitel OldFellas heeft meegekregen.

2 ‘Misschien kunnen we beter geen film bekijken waarin iemand meespeelt die momenteel aan het afkicken is.’ Aldus Robin Williams tegen zijn ‘collega’s’ in de instelling waar hij van de alcohol probeert af te komen, toen Patch Adams (met Williams in de hoofdrol) op tv kwam. Fijn dat de acteur zijn gevoel voor humor niet verloren is. Bovendien is elke reden om niet naar Patch Adams te kijken een goede.

3 Als u ‘Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd’ en ‘Son of the Mask’ fantastisch vond, dan hebt u a) een probleem en b) veel geluk, want Hollywood werkt aan een nieuwe Ace Ventura-film, ditmaal zonder Jim Carrey in de hoofdrol.

4 De eerste keer dat Ben Affleck op zijn dochtertje moest passen, kreeg hij les van zijn vrouw Jennifer Garner, vertelt hij in een interview. ‘Ze zei: Je neemt een peer en maakt die fijn, je pakt een perzik en maakt die fijn, en dan voeg je de fijngemaakte peer bij de fijngemaakte perzik. Toen keek ze mij aan en zei: Of is het allemaal te ingewikkeld voor je? Dat is nou mijn vrouw!’ Ze zou beter ook zijn regisseur zijn.

5 Hoewel Paris Hilton onlangs bekend heeft gemaakt dat ze een jaar lang kuis wil blijven, blijft ze toch samen met Stavros Niarchos, haar Griekse vriend. ‘We zijn de beste maatjes’, zegt ze in een interview. ‘Als we dan alleen maar knuffelen, who cares?’ Wij niet, al ligt het bij Niarchos zelf wellicht toch anders.

6 Harry Potter is in de Verenigde Staten bekender dan Tony Blair, zo blijkt uit een peiling. Bijna 60 procent van de ondervraagden kon het hoofdpersonage uit JK Rowlings boeken plaatsen, terwijl nog niet de helft wist dat Blair de Britse eerste minister is.

7Vanity Fair publiceert binnenkort de eerste foto’s van Suri, het vier maanden oude dochtertje van Tom Cruise en Katie Holmes. Omdat de baby nog nooit in het openbaar is verschenen, zijn er geruchten dat het meisje misvormd zou zijn, maar dat wordt tegengesproken door vrienden van het koppel. ‘Het is een hele mooie baby’, vertelt een van hen, ‘met mooi zwart haar. En ze lijkt precies op Tom.’ Tja, dat geldt natuurlijk voor alles wat klein is.

8 Britney Spears en Kevin Federline willen hun huwelijksgeloften opnieuw afleggen. Er doen al lang verhalen de ronde dat hun relatie op springen staat en onlangs gaf Federline in een interview toe dat ze ‘aan hun huwelijk moesten werken’. Dan heeft hij tóch een job gevonden!

9 Federline heeft ondertussen ook zijn eigen platenlabel opgericht, Federation Records. De reden: geen enkele andere maatschappij wou zijn debuutalbum uitbrengen.

10 Jerry Springer heeft toegezegd voor het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van Sterren op de dansvloer . In de eerste aflevering zal hij tonen hoe je tegelijk kunt walsen én rondvliegende stoelen ontwijken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content