1 Kevin Federline, man van Britney Spears, gaat meespelen in de tv-serie CSI . Niet als lijk – een rol die we ook nog wel binnen zijn mogelijkheden zien liggen – maar als een arrogante tiener die de leden van het onderzoeksteam lastigvalt. Door zijn nieuwe rap- album te spelen, wellicht.

2 Mick Jagger ontkent de berichten dat er tijdens de tournee met de Rolling Stones backstage zuurstofflessen voor hem klaar staan. ‘De enige hulp die hij tijdens optredens nodig heeft’, aldus een woordvoerder, ‘is liters water.’ Anders krijgt hij de smaak van dat rubberen mondstuk niet weg.

3 Mariah Carey ligt onder vuur bij haar fans, omdat ze het tijdens een optreden in het Amerikaanse Connecticut al na 75 minuten voor bekeken hield. Wij zouden in dat geval ook door het dolle heen zijn, zij het in positieve zin.

4 Jessica Simpson heeft oververmoeide stembanden en krijgt daarom zing- en spreekverbod opgelegd. Nu nog een acteerverbod.

5 Het nieuwe album van Linkin Park is uitgesteld tot volgend jaar. Het slechte nieuws: de band heeft al vijftig nummers klaar.

6 In een interview met Rolling Stone zegt Elton John dat hij van plan is een album op te nemen met hiphopversies van zijn songs. ‘Het kan wel een ramp worden’, geeft hij toe. Hoezo, kan?

7 De Finse hardrockgroep Lordi krijgt in Finland vanaf deze maand haar eigen merk van cola. Lordi Cola zal om zoveel mogelijk bij de muziek aan te sluiten smakeloos zijn en ook geen prik bevatten.

8 Janet Jackson werd vroeger door haar broer Michael ‘fat butt’ genoemd. Hij bleef haar jarenlang met die bijnaam plagen, tot ze het vet uit haar achterste liet wegzuigen om hem een nieuwe neus te bezorgen.

9 Enkele afstammelingen van de Von Trapp-familie, wereldberoemd dankzij The Sound of Music , zullen nu zelf meespelen in een film. Die heeft als werktitel de Von Trapp Christmas Movie Story meegekregen. Het kan dus ook nog altijd The Sound of Easy Money worden.

10 Om zijn nieuwe album Press Play te promoten heeft P. Diddy enkele filmpjes op YouTube gezet. In een ervan weidt hij uit over zijn ochtendadem en de korstjes die hij bij het ontwaken in zijn ooghoeken terugvindt, in een ander (titel: Pee Diddy) spreekt hij over het genot van een goede plasbeurt. En toch zijn ze allebei stukken interessanter dan alles wat Diddy al op plaat heeft gezet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content