1 Of V for Vendetta , de nieuwe film van de Wachowski-broers, goed is, valt nog af te wachten. Maar hij heeft in ieder geval wel al een van de mooiste posters van de laatste jaren opgeleverd.

2 Sinds kort hebben de fans van Star Trek en andere sciencefictionseries hun eigen datingwebsite, www.trekpassions.com, waar ze op zoek kunnen gaan naar gelijkgestemde zielen. Hartverwarmend, alleen: willen we eigenlijk wel dat Trekkies zich voortplanten?

3 De Hell’s Angels hebben een rechtszaak aangespannen tegen Disney, omdat hun naam misbruikt zou worden in de nieuwe film Wild Hogs, waarin drie pseudo-bikers op middelbare leeftijd op motorreis vertrekken. Hm, het copyright op De Bende Van Wim lijkt ons hier ook geschonden.

4 John Travolta gaat binnenkort weer dansen, als hoofdrolspeler in de filmversie van de bekende musical Hairspray. De Bee Gees nemen voor de gelegenheid trouwens een nieuwe versie op van hun bekendste hit: Staying Awake.

5 ‘Seks lukt niet meer, zelfs niet na vier Viagra-pilletjes. Ik slik momenteel antidepressiva en daardoor werken de tabletjes niet’, aldus een openhartige Ozzy Osbourne in The Sun. Conclusie: als Ozzy de antidepressiva zou laten, dan zou hij ze niet meer nodig hebben.

6 Tienersterretje Lindsay Lohan weigert naaktscènes in haar films. Al wil ze wel een uitzondering maken als ze er een Oscar mee kan winnen, zo vertelt ze in een Amerikaanse krant. De actrice lijkt ons toch een beetje in de war omtrent de rol van de Academy Awards.

7 Nicolette Sheridan, ster van ‘Desperate Housewives’, heeft zich verloofd met zanger/poedel Michael Bolton, en geeft zo meteen een hele nieuwe dimensie aan het woord ‘desperate’.

8 ‘Het gerucht gaat dat de filmstudio de Academy-leden in de week voor de stemming heeft overspoeld met dvd’s van Trash – excuseer: Crash .’ Neen, E. Annie Proulx is absoluut niet teleurgesteld dat Brokeback Mountain de Oscar voor beste film niet gekregen heeft, zo blijkt uit een stuk in The Guardian waarin de schrijfster haar ervaringen tijdens de Oscar Night weergeeft.

9 De regisseur van Crash , Paul Haggis, gaat trouwens voor zijn volgende project Against All Enemies verfilmen, het boek van Richard Clarke over de War on Terror. Wellicht zal uit de film dus blijken dat terroristen gewoon dingen opblazen om met hun medemens in contact te komen.

10 Tot slot: Felice werkt de komende jaren exclusief voor VT4 en VijfTV. Wat betekent dat we vanaf nu op vrijdagavond weer met een gerust hart één kunnen opzetten.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content