1* Kate Moss spreekt de geruchten tegen dat ze getrouwd is met Pete Doherty terwijl ze op vakantie waren in Thailand. Doherty ontkent bovendien dat hij effectief in Thailand is geraakt.

2* George Michael heeft ruim twee miljoen euro gekregen voor een kort optreden op de nieuwjaarsfuif van een Russische biljonair. Hij wordt daarmee de best betaalde entertainer uit de Russische geschiedenis, voor Boris Jeltsin.

3* De Amerikaanse kunstenares Kate Kretz heeft een schilderij gemaakt waarop Angelina Jolie afgebeeld staat als de maagd Maria met rond haar haar kinderen Maddox, Zahara en Shiloh Nouvel. Jolie als de maagd Maria! Dat is eerlijk gezegd nog minder geloofwaardig dan bij de eerste keer tweeduizend jaar geleden.

4* Twee acteurs van ‘The Bold and the Beautiful’ hebben een bezoek aan Nederland afgezegd, omdat na de dood van Saddam Hoessein de terrorismedreiging in de VS was verhoogd. De terrorismedreiging in Nederland ging na hun afzegging omlaag.

5* In een peiling van BBC Radio 2 is Queen uitgeroepen tot de beste Britse rockgroep aller tijden, voor The Beatles en The Rolling Stones. Ja, we wachten wel even tot u daarvan bekomen bent.

6* Johnny Depp zou de hoofdrol vertolken in een biografische film over Freddie Mercury. We zagen het tenslotte al in Pirates of the Caribbean: niemand kan met zoveel overtuiging enteren als Depp.

7* Ian Watkins, een van de voormalige leden van het popgroepje Steps, heeft vlak voor hij vorige week het Britse Big Brotherhuis binnen- ging bekendgemaakt dat hij homoseksueel is. In The Sun verklaarde hij dat ‘homoseksualiteit een groot taboe was in het kleine dorpje waar ik opgroeide. Ik was echt ’the only gay in the village’.’ De kans dat hij ’the only gay’ in Steps was, achten we heel wat kleiner.

8* Prince wil een eigen muziekmagazine maken. Hij voert daarvoor gesprekken met uitgevers in de Verenigde Staten. Als getuige van Jehovah kan hij natuurlijk rekenen op een uitgekiend distributienet.

9* Kevin Federline is het jaar goed begonnen. Hij heeft een nieuwe carrière als worstelaar en bij zijn eerste kamp werkte hij een professionele catcher in tien minuten tegen de grond. Alleen het feit dat hij zijn tegenstander consequent met ‘Britney’ aansprak, wekte wat wrevel op.

10* De voormalige Dallas-ster Victoria Principal heeft na 21 jaar een punt gezet achter haar huwelijk met de plastische chirurg Harry Glassman. Oorzaak: ‘onverzoenbare verschillen’. Met andere woorden: hij zag er steeds ouder uit, zij steeds jonger. Stefaan Werbrouck

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content