Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

1* De Nederlandse Bond Tegen Het Vloeken heeft een verborgen boodschap gevonden in een song van K3. Als je volgens de Bond het liedje Oma’s aan de top achterstevoren draait, hoor je onder meer de zinsneden ‘grote massamoord’ en ‘godverdomme leuk’. Aan de andere kant wordt het zo wel een stuk draaglijker om het nummer te beluisteren.

2* Roddel van de week: de reden waarom Robbie Williams zo verslaafd is aan antidepressiva, is het succes van zijn ex-maatjes van Take That. Sinds bleek dat de reünie van de boysband aansloeg, is Williams in een depressie verzonken. Hij niet alleen.

3* Carmen Electra en Dave Navarro zijn definitief uit elkaar. Vorige week hebben de rocker en de stoeipoes – die in 2003 hun huwelijk nog lieten filmen voor de MTV-docusoap Till Death Do Us Part – de officiële papieren ondertekend, nadat ze zeven maanden lang apart hadden geleefd. Wellicht hebben ze eindelijk een advocaat gevonden die Death heet.

4* ‘We hebben veel moeten opofferen voor onze liefde’, aldus Yoko Ono in een interview. ‘John werd uitgelachen en ik werd niet serieus genomen als artiest.’ Bijna goed, Yoko, alleen was jij ook diegene die uitgelachen werd.

5* Michael Jackson heeft tijdens een verblijf in een ziekenhuis twee bedden opgeëist, waardoor een oude en doodzieke vrouw haar bed moest afstaan. De vrouw overleed dezelfde nacht en haar familie dient nu een klacht in tegen de popster. Het zet je toch aan het denken: hoe blut moet Jackson niet zijn als hij zich al geen eenpersoonskamer meer kan veroorloven?

6* Een kort zinnetje waardoor je je meteen oud zult voelen: vorige week zou Kurt Cobain zijn veertigste verjaardag gevierd hebben.

7* Guess Who’s Coming To Dinner, anno 2007. Op een fundraiser hebben Hollywoodsterren tot 2300 dollar betaald voor een etentje in het gezelschap van de zwarte presidentskandidaat Barack Obama.

8* Er is een film in de maak over de carrière van Milli Vanilli, het beruchte popduo uit de jaren 80 dat door de mand viel toen bleek dat ze hun succesnummers niet zelf inzongen. De producers zijn op zoek naar enkele acteurs die niet kunnen zingen. Hé, dacht u nu ook net aan Steracteur/Sterartiest?

9* Volgende maand begint Sylvester Stallone aan de opnames van ‘John Rambo’, de vierde film rond de Vietnamveteraan met een voorliefde voor eenlettergrepige woorden. Vorige week werd Stallone betrapt door de Australische douane toen hij groeihormonen in het land probeerde te brengen. De kans lijkt dus groot dat de nieuwe Rambofilm zeer goed zal lijken op alle vorige.

10* En nog een ander eightiesicoon, Bret Michaels, is op zoek naar liefde. De frontman van metalgroep Poison – bekend van hits als Every Rose Has Its Thorn – krijgt een eigen realitysoap, Rock Of Love, waarin hij een vrouw zoekt ‘die zijn levensstijl kan waarderen en niet jaloers is op zijn enige echte passie: optreden’. Wij zijn alvast niet jaloers op de winnares.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content