Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

1* De nieuwste Britse popsensatie en notoir drankorgel Amy Winehouse is op tournee in de Verenigde Staten. Tijdens haar optredens daar moeten er back-stage een grote fles wodka, een krat champagne, wijn, bier en allerlei likeuren klaar staan. Ze eist echter dat de crew nuchter blijft. Ja, iemand moet haar toch naar het ziekenhuis brengen.

2* De manager van Britney Spears laat weten dat zijn pupil haar ontwenningskuur met succes heeft doorstaan. Nu moet alleen de rest van de wereld nog van háár afkicken.

3* Toen hij onlangs in een chique hotel in Londen verbleef, heeft Michael Jackson volgens The Daily Star ’tientallen kommen snoepgoed, een speelgoedxylofoon en een grote spiegel’ naar zijn kamer laten brengen. U mag zelf uitmaken welk van de drie het meest verontrustend is.

4* Kevin Federline, de ex van Britney en sinds enkele weken bekend als ‘de meest normale van de twee’, heeft dan weer net zijn eigen zoekmachine gelanceerd. Wie Search With Kevin gebruikt om het internet af te zoeken, kan mooie prijzen winnen, zoals een foto en een T-shirt van Federline of zijn debuut-cd Playing With Fire, maar geloof ons: de zoekmachine niet gebruiken, is een prijs op zich.

5* Elton John zal ervoor zorgen dat zijn volledige muziekarchief digitaal gedownload kan worden, zo maakte hij vorige week bekend. Hij wel, en The Beatles nog altijd niet: de wereld is niet rechtvaardig.

6* Wetenschappers zijn bezig een geneesmiddel te ontwikkelen dat ervoor zou kunnen zorgen dat bepaalde traumatische ervaringen gewist worden uit ons geheugen. Zeer handig voor als u per ongeluk een stukje van GodzijDank hebt gezien.

7* De stewardess die enkele weken geleden tijdens een trans-Atlantische vlucht een vluggertje had met Ralph Fiennes, was ooit een prostituee, aldus de Amerikaanse krant The New York Post, en is vroeger zelfs nog even undercoveragent geweest. Ralph Fiennes was dan weer ooit een gerespecteerd acteur.

8* ‘Je hebt evenveel lef als Rambo’, aldus een van de juryleden van Dancing With The Stars, na het optreden van Heather Mills in de eerste aflevering van de Amerikaanse Sterren op de Dansvloer. Alleen jammer dat, afgaand op de commentaren van kijkers en critici, Mills ook evenveel gevoel voor ritme had als Rambo.

9* Sean ‘Diddy’ Combs vindt zichzelf ‘de beste held die kinderen kunnen kiezen’, omdat hij zoveel meegemaakt heeft in zijn leven en toch altijd is doorgegaan. ‘You got to judge a champion by how he get up when he been knocked down’, aldus de rapper. Laten we hopen dat de kids die naar hem opkijken toch zijn Engels niet overnemen.

10* Tot slot: Angelina Jolie en Brad Pitt hebben een Vietnamees weesje van drie jaar oud geadopteerd. De eerste foto’s zijn voor ongeveer 2 miljoen dollar verkocht aan het magazine People!

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content