Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

1. Volgens de Engelse tabloid The Mirror is Eminem opnieuw verloofd met Kim Scott, de vrouw van wie hij in 2006 voor de tweede keer gescheiden is. Wij denken met heimwee terug aan de tijd dat Eminem nog de beste rapper ter wereld wou zijn, en niet de beste Elizabeth Taylorimitator.

2. Alanis Morissette en Ryan Reynolds zijn dan weer uit elkaar gegaan, na een verloving die vier jaar heeft geduurd. Dat betekent dus helaas dat La Morissette weer genoeg stof heeft voor een nieuwe plaat.

3. De bewoners van de ontwenningskliniek waar Lindsay Lohan zich enkele weken geleden liet opnemen zijn niet tevreden. Sinds de start van haar kuur is de actrice al een paar keer opgemerkt op fuiven en in nachtclubs, en haar medepatiënten vinden dat Lohan haar therapie niet serieus neemt. Laten we eerlijk zijn: afgaand op het bewijsmateriaal van de laatste jaren is het enige wat Lohan wél serieus neemt haar verslaving.

4. Een Amerikaanse professor is na een grootscheepse studie bij 250 mannen tot de conclusie gekomen dat een man evenveel geniet van een romantische komedie als een vrouw. Alle deelnemers kregen na afloop van het onderzoek hun ballen terug.

5. Katie Holmes wil het niet bij één kind houden. Ze zou graag zo snel mogelijk een broertje of zusje voor Suri krijgen, omdat haar eerste zwangerschap zo gemakkelijk verlopen is. Gemakkelijk voor haar, ja, de rest van de wereld oordeelt daar misschien anders over.

6. The Pet Shop Boys hebben een aanbod van Britney Spears om samen een duet op te nemen afgeslagen. Tja, bij hen had de oude ‘ik ben mijn onderbroek thuis vergeten’-truc natuurlijk niet echt effect.

7. Pete Doherty is zo in de ban van de natuur rond het landhuis van Kate Moss dat hij van jagen zijn nieuwe hobby wil maken. Eén probleempje: zijn aanvraag voor een wapenvergunning is geweigerd. Vermoedelijk heeft zijn antwoord in de rubriek ‘last shot’ hem de das omgedaan.

8. Christina Aguilera heeft in een Amerikaanse talkshow verklapt dat zij iedere week een zogenaamde ‘naked Sunday’ houdt, waarbij ze naakt door het huis dartelt. Wij noemen zoiets: een videoclip van Christina Aguilera.

9. Kevin Federline is de keel doorgesneden. Of toch bijna: op de Face of Fashion-tentoonstelling in Londen (zie ook Focus Knack nr. 5) is een foto van de ex van Britney Spears te zien met een meswonde in de hals. K-Fed neemt hiermee de wisselbeker ‘vreemdste manier om de aandacht te trekken’ over van… wel van zichzelf eigenlijk.

10. Jessica Simpson is nog altijd trots op haar rol als Daisy Duke in The Dukes Of Hazzard, vertelde ze aan het Amerikaanse Elle, omdat ‘die film mij als actrice op de kaart heeft gezet’. Groot gelijk: kijk maar eens wat voor schitterende rollen ze sindsdien allemaal heeft mogen doen!

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content