1* De vliegende auto uit de filmklassieker Chitty Chitty Bang Bang (1968) is in de VS tijdens een veiling verkocht voor ruim een half miljoen dollar, aan een man die eerder al de Batmobile uit de originele tv-serie op de kop kon tikken. Het enige wat de koper nu nog ontbreekt, is een leven.

2* Angelina Jolie heeft onthuld dat haar beste gesprekken met Brad Pitt in bad plaatsvinden, ‘omdat ik het veel gemakkelijker vind om te praten als ik in mijn blootje zit’. Vandáár dat onze man zo van slag was na zijn laatste interview met haar!

3* Paris Hilton heeft haar eerste dagen in de gevangenis goed doorstaan, zo liet haar advocaat weten. ‘Ze gebruikt de tijd om na te denken over haar leven, en over wat ze kan doen om van de wereld een betere plaats te maken’, aldus de man. Euhm, gewoon blijven zitten misschien?

4* Uit een Amerikaanse studie blijkt ondertussen dat je meer kans hebt om een computervirus te krijgen als je op het internet op zoek gaat naar naaktfoto’s van Britney Spears dan naar beelden van Paris in haar blootje. In de echte wereld is de kans om een virus op te lopen bij beiden even groot.

5* De scène uit ‘Basic Instinct’ waarin Sharon Stone haar benen over elkaar slaat, is door de Britten uitgeroepen tot ’tv-moment dat het meest gepauzeerd wordt’. Grappig genoeg is dat ook precies het moment waarop Stones carrière gepauzeerd is.

6* ‘Ze kiezen nooit de mensen met een goede stem uit, maar diegenen die willen laten zien hoeveel noten ze in tien seconden kunnen stouwen.’ Jarvis Cocker, de ex-frontman van Pulp, is niet echt een fan van talentenjachten op televisie. En dan heeft hij Dean nog niet eens gehoord!

7* Pamela Anderson wordt drie maanden lang de assistente van een goochelaar die optreedt in de Planet Hollywood van Las Vegas. We weten wat u denkt, maar neen: ze laten alleen mensen uit het publiek verdwijnen.

8* Michael Jackson kan tien miljoen dollar krijgen, als hij zijn opwachting maakt op het verjaardagsfeest van de prins van Brunei. Hij moet zelfs niet eens zingen! Nee, wacht, als hij niet zingt, krijgt hij twaalf miljoen.

9* Jacko zal het geld goed kunnen gebruiken, want naar verluidt is hij druk bezig de rechten op oude songs van Björk, Shakira, Eminem en Beck op te kopen. Wat ons doet vrezen dat zijn comebackalbum tegelijk een coveralbum wordt.

10* Tot slot: wetenschappers hebben ontdekt dat de lucht in Rome sterk vervuild is, met deeltjes van cocaïne, marihuana, cafeïne en tabak. Wat het verkeer in de Italiaanse hoofdstad toch meteen een stuk begrijpelijker maakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content