* 22.00 – Vitaya

Trouwe fans herinneren het zich alsof het gisteren was, al is het intussen zes jaar geleden dat de dramatische hulpkreten, beruchte badpakken en pront huppelende borsten nog de tv-schermen vulden. Op zijn hoogtepunt had Baywatch meer dan een miljard volgelingen, maar na tien jaar hadden ook die genoeg van de exploten van de Californische redders en de reeks die zijn acteurs én rennen in slow motion hot maakte, werd afgevoerd. Het leven na Baywatch bleek minder glamoureus. Knight RiderDavid Hasselhoff kreeg te kampen met een stevige alcoholverslaving. Hij ontwende, werd dronken van achter het stuur geplukt, ging bij de AA, maar werd recent toch weer het mikpunt van spot met een YouTubefilmpje waarin hij dronken een hamburger foltert. Carrièregewijs deed hij wat musicals, speelde hij zichzelf in The SpongeBob SquarePants Movie en jureerde hij America’s got talent.

Yasmine Bleeth raakte als zoveel voormalige kindsterretjes op het slechte pad en crashte ondanks eerdere ontwenningspogingen onder de invloed van cocaïne met haar wagen. Nadat de politie nog meer verboden middelen vond, kreeg ze twee jaar voorwaardelijk en 100 uur gemeenschapsdienst. Sindsdien besteedt ze al haar tijd aan van de drugs afblijven.

Miss Las Vegas Gena Lee Nolin speelde nog de hoofdrol in de junglereeks Sheena én haar eigen sekstape, maar liet nadien weinig van zich horen. Haar kindjes en de dierenrechtengroep Peta eisen blijkbaar te veel tijd op.

Vóór de serie maakte Tara Leigh Patrick, beter bekend als Carmen Electra, naam als zangeres/danseres/model; ná de serie als tv-persoonlijkheid. Al schreef ze ook Scary Movie 1 & 4, Epic Movie en Starsky & Hutch en het boek How to be sexy op haar palmares. Haar twee spaak gelopen huwelijken, respectievelijk met NBA-bad boy Dennis Rodman en ex-Red Hot Chili Pepper Dave Navarro kregen meer aandacht.

En dan is er Pamela Anderson. Pammie kwam sinds Baywatch vooral in de pers om 1) haar borsten, 2) haar hepatitis C en 3) haar liefdesleven. Na collega David Charvet was er hardhandige drummer Tommy Lee – hun homemade porn maakte hen zéér populair -, blanke rapper Kid Rock en nu de Nederlandse illusionist Hans Klok. Ze acteerde nog in Barb Wire en V.I.P., schreef ook een boek en wil nu een nachtclub.

(B.D.C.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content