Win een gitaar!

Flapperende broekspijpen en navelhemden behoren niet voor niets tot de dresscode van Focus Knack: wij weten a thing or two over heavy gitaren en blazende Marshalls. Om de 50e verjaardag van de 1958 Les Paul Standard te vieren, gingen wij op bezoek bij de instrumentenwinkel Piens in Deinze (www.piens.be), home of all things Gibson en aanverwanten, en kwamen buiten met een Cool Les Paul Standard Model Premium Plus Cherry Sunburst ter waarde van 599 euro. En omdat wij goede katholieken zijn, schenken wij ze aan onze medemens. U hoeft alleen een antwoord te verzinnen op de volgende prijsvraag: hoe heette het merk van sigaretten en wodka waarvoor Slash reclame maakte? En op de schiftingsvraag natuurlijk. Surf headbangend naar www.focusknack.be en waag uw kans!

Band of Brothers (Blu-ray)

5 exemplaren van de Blu-ray-box met het tiendelige oorlogsepos van HBO, over de belevenissen van de jongemannen van Easy Company tijdens de laatste maanden van WO II.

James Bond Box (Blu-ray)

5 exemplaren vande Bond Blu-ray-box,met zes films: Dr. No, For Your Eyes Only, From Russia With Love, Die Another Day, Live and Let Die en Thunderball.

The Complete Matrix Trilogy (Blu-ray)

5 exemplaren van de Matrix-trilogie op Blu-ray, met ruim 12 uur extra’s en als bonus de animatiefilm Animatrix.

Michael Haneke Collection

5 exemplaren van de box rond de Oostenrijkse shockfilmer met 7 films: The Seventh Continent, Benny’s Video, 71 Fragments of a Chronology of Chance, Funny Games, The Castle en Funny Games U. S.

Dirty Harry S.E. Collection

5 exemplarenvan de Clint Eastwood-box metde 5 Dirty Harry-films.

Stanley Kubrick S. E. Collection

5 exemplaren van de Kubrick-box met 5 films van de grootmeester: 2001: A Space Odyssey, A Clockwork Orange, The Shining, Full Metal Jacket en Eyes Wide Shut.

Walt Disney Platinum Pack

5 exemplaren van de box met 5 klassiekers uit de Disney-stal: Sleeping Beauty, Peter Pan, The Little Mermaid, Jungle Book en 1001 Dalmatians.

Harold Lloyd The Definitive Collection

2 exemplaren van de 10-delige box met het werk van Harold Lloyd, de komiek uit de stille film die tijdens het jongste filmfestival van Gent een eigen tentoonstelling kreeg.

Queen The Singles Collection

5 exemplaren van de Queen-box, met de eerste 13 singles van de groep rond Freddie Mercury, van Keep Yourself Alive tot Don’t Stop Me Now.

Radio Minerva

10 exemplaren van de driedubbele verzamel-cd van de schattigste radiozender in Vlaanderen, vol croonende zangers en presenterende oudjes.

Chinese Democracy

5 speciale vinyledities van de nieuwste plaat van Guns N’ Roses. Wij hebben al een exemplaar voorgelegd aan onze recensent (V.B.) en jawel hoor: ze kan uitstekend dienst doen als frisbee.

Rockferry Deluxe Edition

5 luxe-edities van de doorbraakplaat van Duffy, de Welshe zangeres die eruit-ziet als een Barbie en klinkt als Aretha Franklin.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content