De trivia

– Nog een mooie lyric: ‘I used to wanna kill myself / Came up, still wanna kill myself / My life is going nowhere / I want everyone to know that I don’t care’ – uit OMFG. Peep, toch.

– In de videoclip van Awful Things ontdekt Peep dat zijn liefje hem bedriegt, waarna Peep zichzelf en de middelbare school in brand steekt. Het meisje keert terug op haar stappen, onder de indruk van het grootse gebaar, en kust de brandende Peep. Jump cut naar een regenboog.

– Leuk wist-je-datje: de plaat gaat deels over Layla, Peeps ex-lief, wier naam hij al na één dag op zijn lijf liet tatoeëren. Begin dit jaar liet het meisje met een huilfoto op Instagram weten dat ze uit elkaar waren en dat ze niet snapte waarom. Peep liet daarop in de openbare comments een boodschap achter: ‘u showed me a video of u sucking someone elses dick what do u expect?’

– Voor de volledigheid: Layla antwoordde daarop dat Peeps claim niet klopte. Ze was de man niet aan het bevredigen, maar cocaïne aan het snuiven van zijn penis. Misverstand opgehelderd, zou je denken. Niet dus. Peep en Layla zijn nog steeds uit elkaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content