Ze wordt gesponsord door het onlinekledingmerk Pin Up Girl Clothing, maar als tv-vedette An Lemmens online op mannelijk naakt stuit is het puur per ongeluk.

Heb je voor ‘Lost in Tokyo’ inspiratie opgedaan op het internet?

Ik heb wel eens gekeken wat er in de buurt zoal te doen was, maar voor de research vertrouw ik graag op het productieteam. Als ik zelf op reis ga, check ik wel altijd Tripadvisor.com. De reviews van andere reizigers zijn goud waard.

Ben je overladen met Japanse gadgets huiswaarts gekeerd?

Ik heb alleen een Hello Kittypoppetje meegebracht dat op zonne-energie met zijn hoofdje schudt, en dat heb ik dan nog gekregen. Al kan ik me voorstellen dat een gadgetfreak er niet weet wat eerst gekocht.

Als voormalig TMF-veejay kan je ons vast goede muzieksites aanbevelen.

Zelf surf ik vaak naar New-frontiers.nl. Je vindt er alle nieuws uit de alternatieve rockwereld én komt er te weten wie waar speelt, vaak nog voordat de optredens op de sites van de bands staan.

Hoe zit het met je eigen MySpace?

Toen ik voor TMF werkte, keek ik die elke dag na, maar nu is dat heel wat minder. Bovenaan prijkt ook de niet mis te verstane boodschap: ‘Being MySpace friends doesn’t mean we’re friends in real life’.

Het onlinekledingmerk Pin Up Girl Clothing ontdekte jou wel via je MySpace. Koop je zelf vaak kleren online?

Voor ik door hen gesponsord werd, ging mijn halve maandloon al naar hen. Ook Daddyos.com en Thevintagedoctor.com zijn aanraders voor originele kleren en korsetten.

Speur je wel eens naar halfbloot mannelijk schoon?

Daar stuit ik alleen toevallig op, eerlijk waar! (lacht) Soms tik je nu eenmaal van die zoektermen in waarvan de rest van de wereld wéét dat ze porno zullen opleveren, en ik de enige blijk te zijn die van niets weet.

En naar andere ‘weirde’ dingen?

Euhm, onlangs wilde ik na het bekijken van Band of Brothers absoluut authentieke beelden van de concentratiekampen zien. Dan komt m’n ziekelijke kantje boven en durf ik wel eens op YouTube te zoeken.

Heb je al digitale televisie?

Nog niet, maar het zal niet lang meer duren. Nu ik het heel druk heb met de opnames van De Grote Volksquiz, kan ik niet eens naar het resultaat van mijn noeste arbeid in Tokio kijken. Nog een reden: ik wilde graag de docu over die Duitse kannibaal zien en heb de dvd dus moeten opvragen. Met digitale tv had niemand dat hoeven te weten.

Tot slot: naar welke site moeten we allen massaal surfen?

Dierenasiels.com! Daar vind je precies de hond of kat die je zoekt, veel makkelijker dan in de asielen zelf te zoeken. En de halfdode beestjes met spuitende diarree en gebroken pootjes die niemand wil, zal ik wel in huis nemen.

An Lemmens presenteert Lost in Tokyo op 2BE en zit voor VTM in de jury van De Grote Volksquiz.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content