Woody Allen strikt Kristen Stewart en Bruce Willis voor nieuwe film

© Reuters

Veelfilmer Woody Allen zit al met zijn hoofd bij zijn nieuwe, voorlopig titelloze prent voor 2016. Kristen Stewart, Bruce Willis en Jesse Eisenberg maken alvast deel uit van de cast.

Woody Allen is intussen bijna tachtig, maar nog lang niet uitgeblust. Zelfs op zijn oude dag levert de New Yorkse regisseur nog steeds één film per jaar af. Daar brengt zijn allereerste tv-reeks voor Amazon geen verandering in.

Een titel voor de nieuwe film in 2016 werd nog niet bekendgemakt. Ook de plot blijft voorlopig achter slot en grendel. Maar de hoofdrolspelers staan wel al vast: Kristen Stewart, Bruce Willis en Jesse Eisenberg vormen alvast een toptrio. De kans is groot dat ook zij het script nog niet hebben kunnen inkijken, zoals dat vaak het geval is bij Allen. De aftiteling sieren in de zijn productie is voor de meeste acteurs sowieso een eer.

Eisenberg was al te zien in Allens ‘To Rome with Love’ (2012), waarin de regisseur drie afzonderlijke verhalen over de romances en avonturen van gewone mensen in de Italiaanse hoofdstad bundelt. Voor Stewart en Willis is het wel de eerste samenwerking met de veelfilmer.

Intussen schrijft Allen naarstig verder aan een nieuwe reeks voor de zender Amazon waarin hij alle afleveringen zelf regisseert. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content