Whiplash-regisseur strikt Emma Stone en Ryan Gosling voor musical La La Land

Stone en Gosling in 'Gangster Squad' © -

Emma Stone en Ryan Gosling mogen voor de derde keer elkaar beminnen op het witte doek. Deze keer kruipen ze in de huid van Sebastian en Mia, een jazzpianist en jonge actrice, die op de rand van hun doorbraak staan.

Damien Chazelle speelt al lang met het idee een musical te regisseren. Nog voor zijn Oscargenomineerde debuut ‘Whiplash’ startte hij met de voorbereidingen van ‘La La Land’. Nu hij naamsbekendheid heeft verworven, is het heel wat makkelijker om grote namen en budgetten binnen te rijven.

Na ‘Crazy, Stupid, Love’ en ‘Gangster Squad’ zullen Emma Stone en Ryan Gosling opnieuw een filmkoppel vormen. Ze werden gecast als de hoofdrolspelers van de prent. Beide acteurs hebben in het verleden al bewezen dat ze kunnen zingen, waardoor meespelen in een musical geen angstaanjagende uitdaging vormt voor Stone en Gosling.

In ‘La La Land’ spelen ze Sebastian en Mia, tortelduifjes die tot elkaar aangetrokken worden door hun gemeenschappelijke drang naar dromen najagen. Wanneer ze succes beginnen te oogsten, komt er druk te staan op hun prille liefdesrelatie.

De vermoedelijke lanceringsdatum van de prent is 15 juli 2016. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content