Wereldpremière ‘The Adventures of Tintin’ in Brussel

De wereldpremière van ‘The Adventures of Tintin’ zal plaatsvinden op 22 oktober in Brussel. Regisseur Steven Spielberg zal op het evenement de film persoonlijk komen voorstellen.

Volgens Le Soir vindt de wereldpremière van de verfilming van Kuifje’s avonturen door Steven Spielberg plaats op zaterdag 22 oktober in het UGC De Brouckère. Er werd besloten om de première zowel in Brussel als Parijs te organiseren. Op 22 oktober zal Spielberg om 15.00 uur ‘The adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn’ aan het Belgische publiek voorstellen, om 21.00 uur is het Franse publiek in Parijs aan de beurt. Momenteel zijn er nog volop onderhandelingen bezig, aangezien Brussel zou azen op de avondvertoning.

Daarnaast zou het best mogelijk zijn dat een lid van de koninklijke familie de première zal bijwonen, aangezien het Paleis het Kuifje-project ondersteund heeft. De film verschijnt op 26 oktober in de Belgische zalen. Bekijk hieronder ‘The Secret of the Unicorn’-trailer.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

N.M.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content