We Bought a Zoo krijgt beestige trailer

Regisseur Cameron Crowe brengt rond kerstmis zijn nieuwe film We Bought a Zoo uit. De hoofdrollen worden door Matt Damon en Scarlett Johansson ingevuld. De eerste trailer staat nu op het net.

Sinds zijn laatste grote prent Elizabethtown (2005), waarin bekende Hollywoodsterren als Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon en Alec Baldwin in schitterden, bleef het een aantal jaren stil rond de Amerikaanse cineast Cameron Crowe. In 2001 regisseerde hij nog de befaamde film Vanilla Sky met Tom Cruise in de hoofdrol.

Maar nu is hij back on track met twee documentaires en zijn nieuwe dramakomedie die hij dit jaar aan zijn cv mag toevoegen. In We Bought a Zoo beslist een vader (Damon) zijn ontslag in te dienen om met zijn kinderen het platteland op te zoeken. Hij heeft een schitterend domein op het oog, waarover hij later verneemt dat het om een financieel slecht onderhouden dierentuin gaat met wilde leeuwen, beren, zebra’s en apen. Een vrouw (Johansson) die er al een tijdje woont, kan de vader overtuigen om het domein te kopen en de zoo van de ondergang te redden.

Het zal voor velen even wennen zijn om Matt Damon in een komedie te zien spelen. Hij is bij het grote publiek vooral bekend als Jason Bourne in The Bourne Identity, Supremacy en Ultimatum en als Linus Caldwell in the Ocean’s-Trilogie. Binnenkort zal hij ook in de nieuwe prenten Margaret van Kenneth Lonergan en Contagion van Steven Soderbergh te zien zijn. Scarlett Johansson speelde in 2008 nog Cristina in Vicky Cristina Barcelona van Woody Allen. We Bought a Zoo is Johansson enige film in 2011. Voor 2012 heeft ze al twee rollen beet. (JH)

Bekijk hier de trailer van We Bought a Zoo. Als je durft.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content