Wat u moet weten over ‘Outlaw King’ en de penis van Chris Pine

© .
Jozefien Wouters Freelancejournaliste

Na een klein rolletje in Outlaw King wordt de penis van Chris Pine getipt als de nieuwe Timothée Chalamet.

DE FEITEN

Outlaw King, de nieuwe film van David Mackenzie, is vanaf 9 november te zien op Netflix. Het historische epos toont de bloederige onafhankelijkheidsstrijd van de Schotten en hun koning Robert the Bruce, vertolkt door Chris Pine. Begin september ging de film in première op het Toronto International Film Festival en groeide onverwachts uit tot hét gespreksonderwerp van de editie. Niet omdat het zo’n fantastische film is, wel vanwege de penis van Chris Pine.

Wat u moet weten over 'Outlaw King' en de penis van Chris Pine

In een bepaalde scène gaat Robert the Bruce zwemmen. Vooraleer hij kopje-onder gaat, kunt u zijn jongeheer aanschouwen. Veel moet u zich daar niet bij voorstellen. De penis is amper in beeld en werd van een fatsoenlijke afstand gefilmd. Dat maakte de opwinding echter niet minder groot. ‘Mensen giechelden als schoolkinderen’, aldus de verbaasde acteur. Zelfs doorgewinterde recensenten kunnen er maar niet over zwijgen. ‘Pines penis verbijstert’, kopte Vulture. Esquire ging nog een stapje verder en voorspelde dat de penis weleens Timothée Chalamet uit Call Me by Your Name zou kunnen opvolgen als dé doorbraakster van het jaar. Anderen zagen de scène dan weer als een feministisch statement. Vrouwelijke personages gaan in Hollywood bijna drie keer vaker uit de kleren dan mannen. Dat Chris Pine de ballen heeft om volledig naakt te gaan, heeft dus ook maatschappelijk belang.

Regisseur David Mackenzie vindt de heisa ronduit belachelijk. ‘Robert the Bruce wast zich in een meer. Dat doe je niet met kleren aan.’ Nochtans kan hij de onverwachte promo maar beter met beide handen grijpen. De rest van Outlaw King werd namelijk beduidend minder enthousiast onthaald op de première. De regisseur kortte de film zelfs nog twintig minuten in alvorens hij op Netflix belandt. Geen paniek: de penis van Chris Pine bleef intact.

Wat u moet weten over 'Outlaw King' en de penis van Chris Pine


DE TRIVIA

Wat u moet weten over 'Outlaw King' en de penis van Chris Pine
  • Niet elke filmcriticus was fan van de penis. Volgens Variety is de naaktscène niet meer dan een trucje van Netflix om kijkers te strikken en is de film de heisa niet waard. Gelukkig zit er een doorspoelknop op uw zapper.
  • Blijkbaar is ‘pine’ een vulgair synoniem voor penis in het Frans. Dat vonden mensen heel erg grappig.
  • De internationale pers was erg creatief in het benoemen van Pines geslachtsdeel. De inventiefste synoniemen: belle of the ball, royal todger, pine tree, celebrity flesh en his own Outlaw King. Chris Pine blijkt bovendien een anagram voor Rich Penis te zijn.
  • Vorig jaar creëerde de penis van Pine al een zekere buzz met Wonder Woman. Daarin zit zijn personage Steve Trevor in een meer met de superheldin en beweert hij dat hij bovengemiddeld geschapen is. Fans trokken dat in twijfel omdat Trevor erin slaagt zijn volledige fallus onder zijn hand te verstoppen. Volgens de verdediging was dat echter geen bewijs: piemels krimpen nu eenmaal in water.

Partner Content