Vlaamse stemmencast Kuifje bekend

Sony Pictures België heeft de officiële stemmencast van de langverwachte animatiefilm ‘De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn’ bekendgemaakt. Jelle Cleymans en Karel Deruwe zullen opnieuw in de huid kruipen van Kuifje en Kapitein Haddock.

Sony Pictures België heeft de officiële stemmencast van de langverwachte 3D-film ‘De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn’ bekendgemaakt. Jelle Cleymans en Karel Deruwe zullen opnieuw in de huid kruipen van Kuifje en Kapitein Haddock. Op 26 oktober verschijnt Steven Spielbergs verfilming van de avonturen van Kuifje in de Belgische bioscopen. De Vlaamse versie zal onder meer worden ingesproken door Jelle Cleymans en Karel Deruwe. In de musical ‘De Zonnetempel’ van enkele jaren geleden vertolkte het duo eerder al Kuifje en Haddock. Actrice An Lauwereins speelde in die musical Bianca Castafiore en zal die rol ook op zich nemen in de 3D-film.

Broers Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo nemen de stemmen van Jansen en Janssen voor hun rekening. Ook acteurs Tom Van Bauwel, Jacob Beks en Tuur De Weert verlenen hun stem aan een Kuifjepersonage.

(Sony Pictures België/NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content