Video: Sandra Bullock rapt ‘Rapper’s Delight’

© Reuters

De Amerikaanse actrice mocht vorige week plaatsnemen in de sofa van talkshowhost Jonathan Ross. Bullock blijkt niet enkel goed te kunnen acteren, maar ze kan ook best een stukje rappen.

Tijdens ‘The Jonathan Ross Show’ liet Sandra Bullock haar rapperskunsten horen met ‘Rapper’s Delight’ van The Sugarhill Gang. In de tv-studio weerklonken de eerste tonen van de rapsong en het duurde maar even voor Bullock met volle overgave het beste van zichzelf gaf. Bullock vertelde dat ze vroeger een oogje had op een jongen uit haar middelbare school en dat ze speciaal voor hem het liedje uit het hoofd leerde.

‘De volgende keer dat ik naar een feestje ga, wil ik elk woord uit dit lied kennen’, dacht de tienerversie van Bullock. ‘En ik zou er dan voor zorgen dat hij me de lyrics zag lippen. Zo zou ik wel opgemerkt worden’, vertelde de actrice aan de presentator. En als we Sandra Bullock mogen geloven, dan heeft haar trucje gewerkt.

Bullock is op dit moment volop bezig met de promotie van haar allernieuwste film ‘Gravity’, een film van Alfonso Cuaron, waarin ze naast George Clooney speelt. De film is een echt succes in de VS, momenteel prijkt hij zelfs bovenaan de box office lijst. ‘Gravity’ komt eind deze maand bij ons in de zalen. (AB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content