Video: Nieuwe trailer ‘Fifty Shades of Grey’

© gf

De filmadaptatie van de zinnenprikkelende bestseller ‘Fifty Shades Of Grey’ heeft een tweede officiële trailer.

Het wachten is voorbij. Na een eerste korte teasertrailer, kan menig romanceliefhebber met de nieuwe officiële trailer de ogen ruim twee minuten de kost geven. Rond de verfilming van het ‘Fifty Shades of Grey’-boek van E.L. James is al heel wat te doen geweest. Het literaire werk zelf was een gigantisch succes dus rees al snel de vraag wie in de huid van miljardair Christian Grey zou kruipen. Uiteindelijk kwam de relatief onbekende Jamie Dornan uit de bus.

In de trailer zien we Anastasia Steele (Dakota Johnson) de rijke zakenman interviewen. Daarna versnellen de beelden en rollen we van de ene ‘gezamenlijke activiteit’ in de andere. Die bezigheden worden steeds heviger naarmate de muziek aanzwelt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Intussen is in de VS ook een film in de maak die de concurrentie wilt aangaan. ‘Old Fashioned’ zet zich af tegen het expliciete waar ‘Fifty Shades of Grey’ voor staat. De low-budgetproductie is een ‘gelovig’ verhaal over een man die Jezus in zijn leven liet en een ‘ouderwetse’ relatie wilt opbouwen met een vrouw.

Het enige dat de films met elkaar gemeen hebben, is dat ze tijdens het Valentijnsweekend in première gaan. Toch is het volgens de schrijver, regisseur en hoofdrolspeler van ‘Old Fashioned’, Rik Swartzwelder, duidelijk dat ze de adaptatie van het succesvolle boek ‘Fifty Shades of Grey’ uitdagen. “We dagen de pestkop van de speelplaats uit en zullen waarschijnlijk onze neus in twee gespleten zien worden.” Toch zijn ze hoopvol en overtuigd dat hun ‘project’ een mooi alternatief biedt voor de blockbuster. “Liefde en romantiek zijn gecreëerd door God en bedoeld om te leiden naar een huwelijk en fysieke intimiteit”, besluit Swartzwelder. (WH)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content