Video: een moddervette Puss in Boots

De eerste volledige clip uit Shrek Forever After staat online, bekijk hier hoe moddervet Puss in Boots ondertussen is geworden.

Shrek Forever After, ons beter bekend als ‘de vierde Shrek’ opent op 21 april het Tribeca Filmfestival in New York. De animatiefilm met de groene ogre als hoofdpersonage komt op 7 juli uit in onze Belgische zalen maar doet bij wijze van opwarmer het New Yorkse publiek al even groen lachen.

Met de vaste stemmencast van onder anderen Mike Myers, Cameron Diaz, Eddy Murphy en Antonio Banderas, en geregisseerd door Mike Mitchell belooft de 3D-prent wederom op de lachspieren te werken. Maar het worden toch lastige tijden voor Shrek, die tegen beter weten in een pact sluit met de aalgladde Rumpelstiltskin. Daardoor komt de groene reus in een wereld terecht waar geen van zijn vrienden hem nog blijkt te herkennen of herinneren. Toch komt het – of dat vermoeden we toch – uiteindelijk wel weer allemaal goed.

In de eerste volledige clip uit de animatiefilm valt al af te leiden dat Antonio Banderas zich zeker niet heeft verveeld tijdens het inspreken van de stem van Puss in Boots – of beter Puss met roze strik -, die overigens mod-der-vet is geworden. Bekijk het fragment hieronder.

Elisah Vandaele

vid=19237809&repeat=1&

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content