Vampires Suck

Dat het hoog tijd is voor een parodie op de o-zo-populaire Twilight Saga hebben regisseurs Jason Friedberg en Aaron Seltzer goed begrepen. Na de Scary Movies en Spy Hard worden we binnenkort getrakteerd op een not-so-scary vampierenfilm.

Dat het hoog tijd is voor een parodie op de o-zo-populaire Twilight Saga hebben regisseurs Jason Friedberg en Aaron Seltzer goed begrepen. Na de Scary Movies en Spy Hard worden we binnenkort getrakteerd op een not-so-scary vampierenfilm. Bloody awesome!

De parodiebal van Friedberg en Seltzer ging aan het rollen na het inblikken van de Scary Movie serie. Al snel volgden Epic Movie, Disaster Movie en Meet The Spartans. Misschien niet altijd van een even hoog-intellectueel kaliber maar de prenten brachten wel aardig wat geld in het laatje.

De trailer voor Vampires Suck, de parodie op The Twilight Saga bekijkt u hier. Maar zet je schrap voor een overdosis aan gemakkelijke grappen, T-shirtloze grappen, grappen over ‘Chinees bestellen’ en grappen over Lady Gaga. U weze gewaarschuwd!

Elisah Vandaele

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content