Update: Gavin O’Connor is nieuwe regisseur ‘Jane Got A Gun’

© reuters

Gavin O’Connor vervangt Lynne Ramsay als regisseur van ‘Jane Got A Gun’, nadat Ramsay op de eerste draaidag niet kwam opdagen.

De opnames voor ‘Jane Got a Gun’ met Natalie Portman en Jude Law zijn slecht begonnen. Regisseuse Lynne Ramsay bleef weg van eerste draaidag, waardoor het productieteam in allerijl een nieuwe regisseur moest zoeken.

Die hebben ze gevonden in Gavin O’Connor, de man onder wiens leiding de actiefilm Warrior de bioscoopzalen haalde. Producenten Scott Steindorff en Natalie Portman – die zelf meespeelt in de film-kunnen dus opgelucht ademhalen.

Steindorff was sowieso vastberaden om de film in leven te houden: “Ik heb miljoenen dollars geïnvesteerd, we zijn klaar om te draaien, we hebben een geweldig script, cast en crew. Ik ben geshockeerd en ontgoocheld dat iemand een ploeg van 150 mensen, die zo veel energie, toewijding en loyaliteit in dit project hebben gestoken, dit kan aandoen. Ik leef mee met de crew en hun families, maar we houden de boel draaiende, regisseurs worden ingevlogen en een vervanging zit eraan te komen”, reageerde hij op het wegblijven van Lynne Ramsay.

Het is overigens niet de eerste keer dat de productie van ‘Jane Got a Gun’ in het gedrang komt. Zo gaf Michael Fassbender enkele weken geleden verstek, waardoor Joel Edgerton zijn rol moest overnemen en Jude Law op het laatste moment nog aan boord werd getrokken.

Het leek even alsof de film vervloekt was toen ook regisseur Lynne Ramsay haar spreekwoordelijke kat stuurde, maar met O’Connor als vervanger hoopt de crew aanstaande donderdag te kunnen starten met de opnames. (XVdL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content