Trailer ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ gelekt

Een week voor de officiële lancering van de trailer van deze film verschijnt op Youtube een bootleg trailer die zeker doet verlangen naar meer.

‘The Girl with the Dragon Tattoo’ wordt een remake van het gelijknamige eerste gedeelte van de millenniumtrilogie. De prent verscheen voor het eerst in 2009, toen geregisseerd door de Deen Niels Arden Oplev. De millenniumtrilogie is van de hand van Stieg Larsson.

Deze remake wordt door de Amerikaanse regisseur David Fincher ingeblikt. Deze filmmaker is onder meer gekend van ‘Se7en’ (1995), ‘Fight Club’ (1999), ‘The Curious Case of Benjamin Button’ (2008) en ‘The Social Network’ (2010).

Fincher raapte een degelijke cast samen met Daniel Craig (007), Stellan Skarsgård (Melancholia, naast zijn zoon en sekssymbool Alexander Skarsgård) en Rooney Mara (The Social Network). De prent wordt vanaf 18 januari 2012 in de Belgische cinema’s verwacht.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

J.H.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content