Trailer ‘The Adventures of Tintin’ in 3D online!

Paramount Pictures en Columbia Pictures hebben de filmtrailer van de avonturen van onze geliefde stripheld Kuifje vrijgegeven. ‘The Secret of the Unicorn’ van Steven Spielberg belooft ontzettend spannend te worden.

Onze eigen stripheld Kuifje – Tintin – heeft het tot in Hollywood geschopt. Niet minder dan de twee monumentale regisseurs Steven Spielberg en Peter Jackson hebben voor de verfilming van de avonturen van Kuifje (in 3D) de handen in elkaar geslagen. Spielberg en Jackson maakten voor ‘The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn’ gebruik van CGI; computergegeneerde beelden. Zo blijft de film trouw aan de stijl van striptekenaar Hergé en moeten Spielberg en Jackson zich niet bekommeren over de uiterlijke gelijkenissen tussen de acteurs, waaronder Jamie Bell en Daniel Craig, en de striphelden.

Als we de trailer mogen geloven, belooft het weer ontzettend spannend te worden voor Hergé’s jonge reporter. Kuifje gaat in ‘The Secret of the Unicorn’ op zoek naar de schat van Haddocks voorvader. De fans van Kuifje en zijn vrienden worden voor hun geduld – de film is namelijk al een tijdje ingeblikt – beloond op 26 oktober 2011. Dan verschijnen de avonturen van Kuifje in de Belgische zalen. ‘The Secret of the Unicorn’ is het eerste deel van een trilogie.

Bekijk de trailer hieronder en bezoek de officiële website.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Noëmie Machtelinckx

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content