Trailer Margaret eindelijk uit

De in 2005 gefilmde bioscoopprent Margaret van regisseur Kenneth Lonergan krijgt nu pas een eerste trailer. De release van de film werd door een aantal rechtszaken zes jaar lang opgehouden.

Slechts weinigen geloofden dat deze prent nog het daglicht zou zien. Maar na verschillende rechtszaken (i.v.m. kosten en leveringen) bleef Lonergan en zijn crew overeind. Margaret, met in de hoofdrollen Anna Paquin, Matt Damon, Mark Ruffalo, J. Smith-Cameron en Matthew Broderick, haalde dan toch de finish en zal eind september uitkomen in de Verenigde Staten.

De film draait rond het personage die Anna Paquin (True Blood) vertolkt: een zeventienjarig meisje uit New York, Lisa Cohen genaamd, die op de rand van volwassenheid bengelt. Ze is getuige van een zwaar ongeval waarbij een autobus (al dan niet) door het rood scheurde en daarbij een vrouw met kind aanreed. Lisa is ervan overtuigd dat ze een rol heeft gehad in het accident en probeert tevergeefs haar fout recht te zetten. Haar jeugdige naïviteit botst hevig met de harde realiteit van volwassenheid.

De film komt zonder tegenbericht op 30 september in de Amerikaanse cinema’s. Of Margaret ook in Europese bioscopen zal verschijnen, is nog maar de vraag.

Hieronder de wel heel lang verwachte trailer van Margaret.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content