Trailer: Kung Fu Panda 2

Vanaf 15 juni maken Po en zijn vrienden opnieuw het mooie weer in de Belgische bioscopen. Bekijk de trailer.

De makers van ‘Shrek’, ‘Madagascar’ en ‘Kung Fu Panda 1’ hebben een vervolg gebreid op de Kung Fu avonturen van panda Po. In ‘Kung Fu Panda 2’ moet de tot ‘Drakenkrijger’-bekroonde Po opboksen tegen een boosaardige pauw die met een geheim wapen China wil veroveren en Kung Fu voorgoed wil uitschakelen. Bijgestaan door de Vurige Vijf, bestaande uit Tijger, Kraan, Mantis, Adder en Monkie, doorkruist Po het Chinezenland om de vijand een poepje te laten ruiken.

In de Engelstalige versie zijn onder meer Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman en Jackie Chan opnieuw van de partij. Tot de Vlaamse stemmencast behoren ook deze keer Roel Vanderstukken, Jean-Marie Pfaff, Jacques Vermeire, Ann Ceurvels, Kadèr Gürbüz en vele anderen.

Bekijk de Engelstalige trailer, in afwachting van de Vlaamse versie. Zoals u zal merken werken Po en co – ditmaal met Po’s ninjamodus – opnieuw aardig op de lachspieren.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

N.M.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content