Trailer: Film over verdwenen Boeing in de steigers

Twee maanden na de mysterieuze verdwijning van de Maleisische vlucht MH370 werd op het filmfestival van Cannes een eerste trailer getoond van ‘The Vanishing Act’, een filmproject van regisseur Rupesh Paul.

Op 8 maart verdween de Boeing 777 van Malaysia Airlines van de radar. Aan boord zaten 239 passagiers. Intussen werden alle mogelijke scenario’s of complottheorieën over de verdwenen vlucht uit de doeken gedaan. Het vliegtuig zelf werd echter nog niet gevonden.

Twee maanden na de mysterieuze verdwijning is het verhaal al op weg naar het witte doek. In Cannes presenteerde de Indische regisseur Rupesh Paul een eerste, korte trailer van ‘The Vanishing Act’. Bedoeling is om potentiële geldschieters warm te maken om te investeren in zijn filmproject. Als de kas gespijsd is zou de film in augustus klaar zijn. Voor het verhaal zou Paul zich gebaseerd hebben op een theorie van een Maleisische journalist. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content