Trailer film One Direction online

Dit najaar komt de documentaire van de boyband One Direction in de zalen. Morgan Spurlock, bekend van Supersize Me, regisseert de film. De eerste trailer staat nu online.

Haters gonna hate. De eerste trailer van de documentaire One Direction 3D staat online. De boyband werd in 2010 derde in het Britse talentenprogramma X-Factor. Sindsdien ging het succes enkel in stijgende lijn. De trailer toont alvast niks wereldschokkend. Gillende meisjes, een telefoontje naar mama en wat melige commentaren.

Morgan Spurlock is de regisseur. Met zijn documentaire Supersize Me werd hij in 2004 genomineerd voor een Oscar. Die film wees op de gevaren van fastfood. Van hamburgers naar tieneridolen, een vreemde sprong.

In minder dan twaalf uur haalde de trailer twee miljoen views. Op 1 mei staat de groep trouwens in het Sportpaleis. De kaartjes voor dat concert waren op elf minuten de deur uit. Dat de film zal inslaan als een bom staat in de sterren geschreven.

Maar zal de bioscoopprent het even goed doen als Never Say Never? Dat is de documentaire van Justin Bieber, dat andere tienericoon. Zijn film bracht meer dan 100 miljoen dollar op. 1D3D, zoals One Direction’s documentaire officieel zal heten, komt op 18 september in de zalen. (CM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content