Tom Hardy nieuwe James Bond volgens gokbedrijf Ladbrokes

© REUTERS

Het bekende gokbedrijf Ladbrokes schrapte maandag alle inzetten op Tom Hardy als nieuwe Bond-acteur. Door informatie van eigen spionnen is het bedrijf er vast van overtuigd dat de Mad Max: Fury Road-acteur de rol zal krijgen. Daniel Craig, de meest recente Bond-acteur, gooit de handdoek in de ring nadat hij een rol kreeg in de Britse tv-serie Purity.

Het gokbedrijf Ladbrokes is al jaren lang bezig met het innen van inzetten aangaande de vervanger van Daniel Craig als James Bond. Tot de favorieten behoren Tom Hardy, Idris Elba, Damian Lewis en Michael Fassbender. Maandag maakte Ladbrokes via Twitter bekend dat ze alle inzetten op Tom Hardy gingen opschorten. Via eigen bronnen is het bedrijf er zeker van dat Tom Hardy, bekend om films als Mad Max: Fury Road en The Dark Knight Rises, uiteindelijk de rol zal krijgen. Bovendien is het in officiële kringen bekend dat de acteur de rol van geheim agent niet schuwt.

Daniel Craig is done

Na een decennium en vier films in de huid van James Bond gekropen te zijn, besluit Daniel Craig dit jaar een andere weg in te slaan. Dit nieuws komt niet helemaal als een verrassing: net voor de release van Spectre, de eerste Bond-film die meer dan een miljard dollar opbracht, gedroeg Craig zich erg negatief ten opzichte van de franchise. Hij uitte zijn ongenoegen in een interview met Time Out: ‘I’d rather break this glass and slash my wrists. We’re done. All I want to do is move on.

Verder raakte maandag nog bekend dat Daniel Craig een rol heeft aangenomen in de Britse serie Purity. Deze tv-adaptatie van BBC, naar het boek van Jonathan Frantzen, zou de acteur zijn tijd opslorpen.

Alweer blank?

Vorig jaar onstond er nog een hevige discussie omtrent de casting van een nieuwe James Bond. Velen stelden zich de vraag of het geen tijd was voor een zwarte of homoseksuele James Bond. Dat maakte Idris Elba een van de favorieten, zeker na zijn krachtige vertolking in de film Bastille Day. Nu de voortekenen aantonen dat Tom Hardy waarschijnlijk de nieuwe 007 wordt, zullen de producers beslist de goedkeuring van vele fans verliezen.

Een week geleden liet Will Smith in een interview met BBC Radio 1 Xtra weten dat hij de rol van James Bond niet ziet zitten. Hij is wel hevig voostander van Idris Elba als Brits geheim agent. (JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content