Tom Cruise laat Trafalgar Square afsluiten

© Reuters

Hollywoodacteur Tom Cruise heeft voor de opnames van zijn nieuwste film ‘All You Need Is Kill’ het bekende Trafalgar Square, een van de drukste en meeste toeristische pleinen van Londen, laten afsluiten.

Kosten noch moeite werden gespaard voor de opnames van de nieuwste film ‘All You Need Is Kill’: nadat het plein volledig werd ontruimd, landde de Hollywoodacteur op het plein in een Royal Air Force helikopter. Een hele klus, aangezien in het midden van Trafalgar Square een 51 meter hoge zuil staat. Op het plein stonden ook heel wat tanks geparkeerd.

‘All You Need Is Kill’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Hiroshi Sakuzaka en speelt zich af in de nabije toekomst, waarin aliens op aarde landen en het menselijke ras dreigen uit te moorden. Tom Cruise speelt de rol van een officier die zonder enige ervaring op het front gedropt wordt en na enkele minuten sterft. ’s Ochtends ontwaakt hij en merkt dat hij gevangen zit in een tijdslus. De officier moet elke dag opnieuw naar het front om er opnieuwe te ‘sterven’.

De film wordt pas in 2014 in de zalen verwacht. Vanaf 26 december kunt u Tom Cruise aan het werk zien in ‘Jack Reacher’. Daarin speelt hij het gelijknamige hoofdpersonage, een voormalige politieofficier die op zoek gaat naar een sluipschutter die vijf mensen doodgeschoten heeft. (JV)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content