Tom Cruise bevestigt vijfde ‘Mission: Impossible’-film

© Reuters

Als het van acteur Tom Cruise afhangt, komen er nog een pak ‘Mission: Impossible’-films bij.

Tom Cruise heeft bekendgemaakt dat er een vijfde ‘Mission: Impossible’-film komt. Cruise is van plan om nog veel ‘Mission: Impossible’-films te maken zolang de fans ze nog willen zien.

De eerste ‘Mission: Impossible’ dateert al van 1996. Op dat moment was het de duurste film die Paramount ooit gemaakt had. Na 16 jaar is Tom Cruise het nog niet beu om geheim agent Ethan Hunt te spelen: “Het blijft een enorm leuke uitdaging.” Tom Cruise en zijn team zijn al volop bezig met het concept en de verhaallijn voor de film.

Jack Reacher

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe ‘Mission: Impossible’-film in de zalen komt. Wat wel bekend is, is dat u vanaf 26 december Tom Cruise terug aan het werk kan zien in ‘Jack Reacher’, een film die gebaseerd is op de populaire boeken van Lee Child. Cruise speelt hierin Jack Reacher, een voormalige politieofficier die op zoek gaat naar een sluipschutter die vijf mensen doodgeschoten heeft in een grote Amerikaanse stad.

Niet iedereen is even blij met de keuze voor Tom Cruise: veel fans vinden dat hij niet de fysiek heeft om Reacher te spelen. Lee Child beschreef Reacher immers als een 2 meter lange reus met een brede borstkas. Niet meteen dezelfde lichaamsbouw als Tom Cruise.

Op 26 december kunt u zelf gaan zien of Tom Cruise al dan niet een goede Jack Reacher neerzet. (JV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content