The Dark Tower wordt film en serie

Het 7-delige epos van Stephen King wordt filmtrilogie aangevuld met serie.

De zoveelste Stephen Kingverfilming is in aantocht. Dit keer wordt het een om eens te meer u tegen te zeggen. Universal werft Ron Howard aan om de zeven delen van het imposante The Dark Tower te verfilmen.

Spilfiguur van het verhaal is Roland Deschain die als laatste der scherpschutters de wereld waarin hij leeft in duigen ziet vallen en daar tegenin gaat. De mengeling van avontuur, horror, science fiction en fantasy maakte in de loop der jaren vele fans. Een verfilming kon dan ook niet uitblijven.

Zeven delen samenbrengen in één film? Dat ziet zelfs Universal niet zitten! The Dark Tower wordt een trilogie met tussen elke film een tv-serie die de kijker zal doen uitkijken naar de volgende film. Ron Howard is voorlopig aangesteld om de eerste film in te blikken.

Miljoenen Dark Tower-lovers houden alvast het hart vast. Net zoals Mr. Adler a.k.a. Jonsey, maker van het filmpje hieronder die dan toch ongelijk krijgt: The movie will come!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content