Swinton, Fassbender en Wasikowska in nieuwe vampierenfilm

Regisseur Jim Jarmusch kondigde op een persconferentie in Cannes aan dat Tilda Swinton, Michael Fassbender en Mia Wasikowska een rol krijgen in zijn nieuwe vampierenromance.

Veel informatie over zijn nieuwe film wou de Amerikaanse cineast nog niet kwijt. Hij omschrijft zijn project als een mysterieus, romantisch vampierenverhaal met Detroit (USA) en Tanger (Marokko) als decor. Een deel van de prent zal ook in Duitsland ingeblikt worden. De ploeg zal pas in het voorjaar van 2012 beginnen draaien.

De aangekondigde acteurs zijn niet van de minsten. Tilda Swinton is onder meer gekend van The Cronicles of Narnia, Burn after Reading en The Curious Case of Benjamin Button. Swinton is momenteel in Cannes om de film We Need to Talk about Kevin te promoten. Michael Fassbender zal u herkennen uit Tarantino’s kaskraker Inglorious Bastards als Lt. Archie Hicox. De Australische Mia Wasikowska speelde de hoofdrol in Tim Burtons Alice in Wonderland in 2010.

Jarmusch werkte eerder al met grote namen als Tom Waits in Down by Law (1986), Johnny Depp in Dead Man (1995) en Bill Murray in Broken Flowers (2005). Zijn laatste film, The Limits of Control, waarin Tilda Swinton een kleine rol kreeg toebedeeld, dateert van 2009.

J.H.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content