Stany Crets zoekt figuranten voor eerste langspeelfilm

Stany Crets © Facebook

Stany Crets waagt zich voor het eerst aan de regie van een langspeelfilm. De opnames van ‘Lee & Cindy C’ zijn op 1 oktober van start gegaan, maar de regisseur is nog op zoek naar een heleboel figuranten.

Na de succesvolle musical ‘Assepoester’, die hij zelf schreef en regisseerde, gaat Stany Crets nu een nieuwe uitdaging aan. Zijn eerste creatie voor op het grote witte doek zal ‘Lee & Cindy C’ heten. Het verhaal gaat over een jonge schoolmeester en amateur grungerocker Lee en de oudere schlagerzangeres en publiekslievelinge Cindy C. Beiden staan op een belangrijk keerpunt in hun leven waardoor ze sympathie voor elkaar krijgen. De moeder van Lee is net overleden en hij heeft twijfels over zijn rockband. Cindy C. wil uit het hokje van de schlagerzangers breken, maar dat is tegen de zin van haar manager en een muziekjournalist.

Onder andere Bert Verbeke, Jaak Van Assche, Nathalie Meskens en Ann Van den Broeck zullen aan de belangrijkste rollen gestalte geven. Daarnaast zijn er nog een hele groep figuranten nodig. Castingbureau Dagcasting wil beroep doen op maar liefst 1200 figuranten. Het bureau deed voordien al de casting voor ‘The Monuments Men’, ‘Grace of Monaco’ en de laatste nieuwe Stromae-clip ‘Ave Cesaria’.

De grote figuratiescènes zullen plaatsvinden op volgende data en locaties:

Concertscène: 16 oktober 2014 tussen 8u en 18u

caféscène: 22 oktober 2014 tussen 18u en 4u

Schoolfeestscène: 27 oktober 2014 tussen 8u en 14u

Publiekscène: 5 november 2014 tussen 12u en 18u

Concertscène: 18 november 2014 tussen 12u en 00u

Heb jij zin om te figureren in en jezelf in de cinema te kunnen bewonderen? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar sien@dagcasting.com met als onderwerp “LEE & CINDY C 16 OKTOBER”

Vermeld in de mail zeker je naam, je contactgegevens en plaats er een recente foto bij. (WH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content