Schwarzenegger is back!

Voormalig gouverneur van Californië en bodybuilder slash acteur Arnold Schwarzenegger keert hoogstwaarschijnlijk terug naar het grote scherm met een nieuwe ‘Terminator’-film.

Oostenrijks-Amerikaans acteur Schwarzenegger maakte in februari aan het einde van zijn gouverneurschap van Californië bekend dat hij waarschijnlijk zou terugkeren naar Hollywood. Deze woorden lijkt ‘The Governator’ al snel in daden om te zetten. Volgens de Amerikaanse filmnieuwssite Deadline zal Schwarzenegger immers de hoofdrol in de vijfde ‘Terminator’-film op zich nemen. Tenminste, als het – voorlopig ongeschreven – script aan Arnie’s eisen voldoet.

‘Terminator 5’ zal worden geregisseerd door Justin Lin, de regisseur van de laatste drie ‘Fast and the Furious’-films. Het zal de vierde ‘Terminator’-film zijn waarin de 63-jarige Schwarzenegger de hoofdrol vertolkt. In ‘Terminator’ (1984), ‘Terminator 2: Judgement Day’ (1991) en ‘Terminator 3: Rise of the Machines’ (2003) nam hij al de hoofdrol van Terminator voor zijn rekening. In 2009 speelden Sam Worthington en Christian Bale de hoofdrollen in de de meeste recente Terminator-film ‘Terminator Salvation’, aangezien ‘The Governator’ het te druk had met zijn gouverneurschap.

Of zijn job als Europees president (enkele media kondigden een week geleden aan dat Schwarzenegger zijn oog heeft laten vallen op het Europees presidentschap) en als cyborg te combineren is, valt nog even af te wachten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Noëmie Machtelinckx

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content