Schrijver Family Guy brengt teddybeer tot leven

Seth MacFarlane waagt zich aan zijn eerste langspeelfilm. ‘Ted’ belooft een vermakelijke komedie te worden over een hechte vriendschap tussen een man en een teddybeer.

Wie nog nooit van Seth MacFarlane heeft gehoord zal misschien een belletje horen rinkelen bij de naam ‘Family Guy’. Jong en oud kan al ruim 13 jaar genieten van deze animatie serie. Naast ‘Family Guy’ schreef MacFarlane ook voor minder bekende series als ‘American Dad’ en ‘The Cleveland Show’. Nu gooit hij het over een andere boeg met zijn eerste langspeelfilm.

Mark Wahlberg speelt de kindse John Bennett. John heeft een bloedmooie vriendin (Mila Kunis) en wil haar ten huwelijk te vragen. Er is echter één probleem. John woont al jaren samen met zijn beste vriend Ted die hij al kent sinds hij in Pampers zat. Ted is grappig, vuil gebekt en…een Teddybeer. Ted bestaat dankzij een kinderwens van John en is sindsdien niet van diens zijde geweken.

Op 13 juli verschijnt Ted in de Amerikaanse bioscopen. (JG)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content