Scenarist in Beeld: Gesprek met Michael Roskam

Op 28 april zal Patrick Duynslaegher, hoofdredacteur van Knack Focus, gevierd regisseur-scenarist Michael Roskam aan de tand voelen over zijn prachtdebuut: ‘Rundskop’.

Scenarist in Beeld, georganiseerd door de scenaristengilde van Vlaanderen, verzorgt telkens een interview met de scenarist in kwestie wanneer een Vlaamse film of serie wordt uitgebracht. In samenwerking met de RITS-hogeschool zorgt de belangenvereniging ervoor dat de gesprekken achteraf via een podcast kunnen beluisterd worden op de website.

Maar voor de diehards kan het interview ook live gevolgd worden in het Brusselse RitsCafé. De toegang is gratis. De organisatie verwacht enkel een mailtje naar michel@scenaristengilde.be ter bevestiging van je komst. De ‘Scenarist in Beeld’-avond is trouwens de ideale ontmoetingsplaats voor jonge en niet zo jonge scenaristen om te netwerken en wilde plannen te smeden.

Meer info op de website.

Hieronder nog eens de trailer.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Julie Herreman

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content