‘Scarface’ op Blu-ray

© ScarfaceTheMovie@facebook

Dankzij de nieuwste technologie kunnen kijkers nu het aantal afgevuurde kogels en krachttermen bijhouden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Universal Studios Home Entertainment brengt op zes september een gerestoreerde editie van Brian De Palmas ‘Scarface’ uit op Blu-ray. In de box vind je naast de nieuwe versie onder meer een dvd met de originele ‘Scarface’ uit 1932. Universal organiseert ook een zoektocht naar originele artwork gemaakt door fans. De beste tien inzendingen worden aan de box toegevoegd, en de absolute winnaar zal zijn werk zelfs op Amerikaanse billboards zien verschijnen.

Voor de allergrootste bewonderaars bestaat er ook een limited gift set edition. In dat pakket is ook een handgemaakte humidor inbegrepen (een bewaarkist om je sigaren droog te houden) ter waarde van maar liefst 1000 $. Maar minderbedeelde fans moeten niet wanhopen, want de ‘gewone’ Blu-ray heeft meer dan genoeg boeiende nieuwigheden te bieden. Zo kan je met het ‘Scarface Scoreboard’ het aantal afgevuurde kogels en gebruikte godslasteringen tellen. Daarnaast krijg je toegang tot nooit vertoonde fragmenten, interviews en andere extraatjes.

Craig Kornblau (president van Universal Studios Home Entertainment): ‘Bijna dertig jaar na de release blijft ‘Scarface’ een iconische film, met een toegewijde en steeds groeiende fanbase. De films blijft een inspiratie voor filmmakers, maar ook voor alle andere artiesten binnen de populaire cultuur. Nu kunnen fans voor het eerst genieten van dit juweeltje in de spectaculaire kwaliteit van Blu-ray.’www.blu-ray.com
Pieter Claes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content