Sam Clafin in Pirates 4

Britse nieuwkomer Sam Clafin voegt zich bij de cast van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Nu Orlando Bloom/Will Turner niet meer te zien zal zijn in de nieuwe Pirates, wordt de leegte die de man achterlaat gevuld door de Britse nieuwkomer Sam ‘Samuel’ Clafin. Volgens Walt Disney Pictures zal de 23-jarige Briton in de huid kruipen van Philip, een jongeman met een missie. Bij deze vervoegt de debutant de rist steracteurs die eerder al hun jawoord gaven: Johnny Depp, Ian McShane, Stephen Graham, Max Irons, Penelope Cruz en de Franse Astrid Bergès-Frisbey die vorige week akkoord ging met een rol als zeemeermin.

Samuel Clafin haalde zijn acting skills van de London Academy of Music and Dramatic Art en was voordien al te zien in de historische serie The Pillars of the Earth en in het post-apocalyptische rampenverhaal The Lost Future. Clafin start de opnames met de rest van de Pirates-cast in juni. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides komt in 2011 uit.

Bekijk hieronder een serie bloopers uit de vorige Piratenfilms.

Elisah Vandaele

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content