Ryan Gosling gaat griezelen in ‘The Haunted Mansion’ van Disney

© Reuters

Nu Guillermo del Toro en Ryan Gosling twee handen op een buik zijn geworden na een tripje naar Disneyland, is het alleen maar logisch dat de acteur zal meespelen in de familiefilm ‘The Haunted Mansion’.

Ryan Gosling staat erom bekend te houden van spookhuizen en andere griezelactiviteiten. De naam van zijn band Dead Man’s Bones spreekt boekdelen en wie zijn regiedebuut ‘Lost River’ al heeft mogen aanschouwen, kan beamen dat het bovennatuurlijke hem creatief prikkelt.

Regisseur Guillermo del Toro is al enkele jaren bezig aan het filmproject over The Haunted Mansion, de populaire attractie in Disneyland. Hij neemt de regie en productie voor zijn rekening. D.V. DeVincentis werd aangetrokken als scenarist. Volgens beide heren wordt de prent geen komedie. ‘Als je je kinderen meeneemt, zal er gegild worden.’

Voor Gosling zou het een thuiskomst zijn bij Disney, na zijn jeugd als Mouseketeer. De acteur is goed bevriend met del Toro, die onlangs nog een panelgesprek over zijn film ‘Lost River’ leidde en met Gosling naar Disneyland trok. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content