Roger Moore doet zichzelf James Bond-boek cadeau

Voormalig James Bond-acteur Sir Roger Moore werkt aan een James Bond-boek dat op 14 oktober, dag van zijn 85ste verjaardag, uitkomt. “Alle Bond-acteurs en -Girls zullen erin vertegenwoordigd zijn”, laat hij weten.

Voormalig James Bond-acteur Roger Moore doet zichzelf voor zijn verjaardag een boek cadeau. “Ik werk aan een groot James Bond-boek. Alle Bond-acteurs en natuurlijk ook alle Bond-Girls zullen erin vertegenwoordigd zijn”, zo liet Moore weten.

“Het is een herinnering aan grote films en een blik achter de coulissen. Meer dan 200 foto’s zullen in het boek staan”, aldus de 84-jarige acteur. Op zijn verjaardag, op 14 oktober, komt het werk op de markt. Moore nam van 1973 tot 1985 in zeven films de rol van de Britse geheime agent op zich.

Moore is niet van plan om zijn verjaardag stevig te vieren. “Ik zal wellicht een whisky drinken. Ik hou van whisky”, aldus de acteur. In plaats van verjaardagsgeschenken wil hij giften voor VN-kinderrechtenorganisatie Unicef, waarvoor hij sinds 1991 internationale ambassadeur is. “Dat is de beste en belangrijkste baan die ik ooit deed”, vertelt hij. “Kinderen in nood helpen is heel wat belangrijker dan met een pistool rondlopen en Martini drinken.” (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content