Ridley Scott mist première Robin Hood

Vanavond gaat Robin Hood, de nieuwe film van regisseur Ridley Scott, in première op het filmfestival van Cannes. De Britse cineast kan er zelf echter niet bij zijn omdat hij nog geneest van een operatie aan zijn knie.

Robin Hood-regisseur en -producer Ridley Scott kan vanavond niet aanwezig zijn op de première van zijn nieuwe film Robin Hood. De prent is geselecteerd om het filmfestival van Cannes te openen, maar de Britse regisseur kan er niet bij zijn omdat hij herstelt van een recente operatie.

‘Met spijt in het hart moet ik de openingsavond van het festival en de première van Robin Hood missen. Ik onderging onlangs een knieoperatie en het genezingsproces verloopt trager dan ik had gehoopt,’ vertelt de cineast. ‘Geloof me, doktersbevelen zijn het enige dat me er van weerhoudt aanwezig te zijn in Cannes.’

Toch was hij er, samen met de cast en de filmploeg, graag bij geweest op de première van zijn nieuwe film: ‘Mijn teleurstelling wordt echter verzacht doordat acteurs Brian Grazer, Russell Crowe en Cate Blanchett er wel zullen zijn om de film te vertegenwoordigen. Ik wens hen het beste bij het openen van het festival met Robin Hood.

De trailer van Robin Hood:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content