Release van ‘The Woman in Black’ uitgesteld

Slecht nieuws voor alle fans die niet kunnen wachten op de volgende film met Daniel Radcliffe, want zijn eerstvolgende is uitgesteld met enkele weken.

Nu ‘The Deathly Hallows Part II’ (vermoedelijk) een punt heeft gezet achter de Harry Potter franchise wordt volop gespeculeerd over de toekomst van de drie hoofdpersonages. Emma Watson (Hermione Granger) lijkt te kiezen voor drama met films als ‘My Week With Marilyn’ en ‘The Perks of Being a Wallflower’. Ruper Grint (Ron Weasley) kiest dan weer voor eclectische actie met de oorlogsfilms ‘Comrade’ en ‘Wartime Wanderers’, de horrorthriller ‘Cross Country’ en sportkomedie ‘Eddie the Eagle’. De verwachtingen zijn natuurlijk het hoogst gespannen voor Daniel Radcliffe (Harry Potter) die volgend jaar te zien is in het spookverhaal ‘The Woman in Black’.

‘The Woman in Black’ vertelt het verhaal van een jonge advocaat (Daniel Radcliffe) die na de dood van een client afzakt naar een afgelegen dorp waar hij in contact komt met een wraaklustige geest. Het boek van Susan Hill waarop het is gebaseerd werd eerder al bewerkt tot theaterstuk en televisiefilm. De nieuwe interpretatie wordt geregisseerd door James Watkins, die in 2008 debutteerde met het onderschatte ‘Eden Lake’.

‘The Woman in Black’ zou oorpronkelijk in januari uitkomen, maar die release werd verlegd naar februari.

(DDG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content