Regisseert Van Looy Amerikaanse ‘Loft’?

Volgens Variety.com zou Erik Van Looy een Amerikaanse remake van ‘Loft’ gaan regisseren.

Het originele script zou bewerkt zijn door Wesley Strick, die eerder het script schreef voor Scorseses remake van ‘Cape Fear’. Voor de hoofdrollen zouden Patrick Wilson en James Marsden in aanmerking komen. Marsden acteerde eerder in de ‘X-Men’-films en Wilson kennen we nog van de serie ‘Angels in America’ en de recente remake van ‘The A-Team’.

Hilde De Laere produceerde de Belgische versie van ‘Loft’ en zou ook aan de Amerikaanse remake haar diensten verlenen. Daarnaast zullen ook Steve Golin, Paul Green, Matt DeRoss en Adam Shulman van productiehuis Anonymous Content producer spelen.

Van Looy kon al opwarmen met een aantal scènes voor de Nederlandse remake van de film, toen regisseur Antoinette Beumer door een ongeluk een tijdje buiten strijd was. Van Looy is voorlopig niet bereikbaar voor commentaar, al komt het nieuws niet helemaal uit de lucht vallen. De regisseur liet de regie van de Nederlandse versie schieten om meer tijd te kunnen steken in een eventuele American dream.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content